KOMŠIJE NISU MOGLE DA SE NAČUDE: Par se svaki dan zavlačio u silos i unutra su OVO radili

Kada su se Kristofer i Šauna upoznali i zaljubili, Kristofer je več posedovao stari silos za žito koji je koristio kao šupu u dvorištu. Ipak, od početka je bilo prilično jasno da Kristofer, arhitekta po zanimanju, želi od njega da napravi mnogo više. Nakon što su se venčali, par je odlučio da transformiše stari silos u svoju prvu kuću. Ostaćete bez reči kada vidite kako ona izgleda!

Prvi korak je bio da pomere silos u odgovarajući deo dvorišta

silos-1

Kada su napravili dobar temelj, dodali su prozore i drugi sprat, da bi povećali unutrašnji prostor.

“Morali smo da se odreknemo dobrog dela stvari da bismo se ovde preselili”, kaže Šauna. Silos možda ne izgleda naročito spolja, ali unutra ima impresivan, moderan dizajn.

Dnevna soba i trpezarija nalaze se na donjem spratu. Sav nameštaj i ormari prilagođeni su da odgovaraju jedinstvenom obliku silosa, da bi se prostor maksimalno iskoristio.

Veoma malo i minimalističko kupatilo je sakriveno i ugrađeno u jedan od ormara. Vrata kupatila takođe služe kao polica za skladištenje. Zato što je površina silosa samo 17 metara kvadratnih, svaki centimetar prostora mora savršeno se iskoristiti.

Drugi sprat je oko 60% donjeg sprata. Ovde se nalazi spavaća soba i sav nameštaj je prilagođen okruglom obliku, kao i na donjem spratu.

Napolju se nalazi tuš kabina, a visok zid je garancija da radoznale komšije neće viriti!

Pogledajte i video:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.